Treceți la conținutul principal

Să faci o asemenea avere fără internet




Un şomer merge să se angajeze la Microsoft ca om de serviciu. Managerul de acolo îl supune unui test de aptitudini: spălatul podelelor, spălatul geamurilor etc. După test îi spune:


- Vei avea un salariu de 30 $ pe zi. Lasă-mi adresa de e-mail ca să-ţi trimit formularul să îl completezi şi să-ţi spun unde şi când să vii în prima zi la lucru.
Şomerul recunoaşte cinstit că nu are nici calculator, nici adresă de e-mail.
- Atunci înseamnă că tu virtual nu exişti şi deci nu te pot angaja la Microsoft", îi spune managerul.
Uimit, omul pleacă şi neştiind ce altceva ar putea face, cu ultimii 10 $ din buzunar cumpăra o ladă cu 10 kg de roşii de la supermarket, pe care, în două ore, le revinde cu profit de 100%.

Repetând procedeul de mai multe ori în ziua aceea ajunge seara cu aproape 100 $ mai mult decât avea dimineaţă. Aşa a realizat că putea să trăiască vânzând roşii. Sculându-se dimineaţa devreme şi culcându-se noaptea târziu omul nostru a realizat un profit bun în scurt timp. Apoi şi-a cumpărat o maşină pentru transportul roşiilor, iar la sfârşitul primului an a avut un întreg parc de camioane şi o mulţime de angajaţi dintre şomerii ca şi el, toţi vânzând roşii. Era momentul ca gândindu-se la viitorul soţiei şi al copiilor să facă o asigurare pe viaţă.



A telefonat deci unei companii de asigurări şi a ales o asigurare foarte scumpă, care să reflecte noua lui situaţie de milionar. La sfârşitul convorbirii, persoană cu asigurarea i-a cerut adresa de e-mail pentru a-i trimite documentaţia. Când omul nostru a spus că nu are aşa ceva, persoană de la compania de asigurări a fost uimită:

- Cum ai reuşit atunci să faci o asemenea avere fără internet, e-mail şi e-commerce? Imaginează-ţi unde ai fi fost acum dacă ai fi fost conectat de la început.
Milionarul roşiilor a răspuns prompt:
- Îmi imaginez. Aş fi fost om de serviciu la Microsoft.

Morala:
1) Internetul, e-mail şi e-commerce-ul nu trebuie să ne conducă în viaţă.
2) Fă-ţi un e-mail dacă vrei să fii om de serviciu la Microsoft.
3) Dacă nu ai e-mail, dar munceşti din greu, încă poţi deveni milionar.
4) Presupunând că citeşti această povestire prin intermediul e-mail ului sau internetului eşti tot mai aproape de a deveni om de serviciu şi tot mai departe de a deveni milionar.

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

When it comes to choosing which tourist attractions to visit, the options can seem endless.

When it comes to choosing which tourist attractions to visit, the options can seem endless. However, there are a few must-see spots around the world that should definitely be on your travel bucket list. First on the list is the Pyramids of Giza in Egypt. These ancient wonders are some of the most recognizable landmarks in the world and offer a glimpse into the rich history of the country. Visitors can explore the pyramids, including the Great Pyramid of Khufu , and take a camel ride around the Sphinx. Another popular destination is the Great Wall of China . This iconic structure stretches over 13,000 miles and offers breathtaking views of the Chinese countryside. Visitors can hike along the wall and learn about its history and significance. If you're looking for natural beauty, the Grand Canyon in the United States is a must-see. This massive canyon in Arizona offers a variety of hiking trails and scenic overlooks, making it a popular destination for outdoor enthusiasts. For a

Gagicile si pensionari

DOUA FETE IN PARC DISCUTA DESPRE CUM SA AGATE PENSIONARI Doua fete in parc pe o banca: – Draga cum faci tu ca ai bani si te îmbraci aşa frumos? – Draga, eu vin in parc si intru in vorba cu pensionari care nu mai pot decât sa mângâie si sa pupe si plec acasă cu bani. Tu de ce nu faci aşa? – Bravo sa ştii ca e o idee buna am sa o practic si eu. După câteva zile se întâlnesc din nou si fata noastră era supărată. – Ce ai fata? – Am făcut cum ai spus, m-a dus acasă si m-a f.. t de m-a rupt toată noaptea pe 10 lei. – Vai draga am uitat un amănunt. Întotdeauna uită-te la ciorapi si daca-i are kaki e pensionat de la armata si nu te baga ca ăştia ies la 45 de ani.

Sezonul migrenelor

Vine soţul noaptea târziu acasă. Se dezbracă şi se aşază în pat lângă nevastă. Drăgăstos, începe s-o mângâie. Soţia: - Te rog, să o lăsăm pe altădată. Acum mă doare capul. – Măi să fie! În seara aceasta, toate sunteţi bolnave? BONUS: La școală doamna învăţătoare îi întreabă pe copii dacă știu sensul expresiei “pentru orice eventualitate”. Unii spun că da, alţii că nu. Doamna le explică și le cere să exemplifice. Bulă cu mâna pe sus. Doamna se face că nu-l vede: – Maria spune tu! – Tata a plecat în delegaţie și a mai luat cu el 100 euro în plus, pentru orice eventualitate. – Bravo, Maria! Bulă tot cu mâna pe sus. Doamna se face că nu-l vede. – Costel, tu la ce te-ai gândit? – Mama a plecat la piaţă și a mai luat cu ea o sacoșă, pentru orice eventualitate. – Foarte bine, Costel! Bulă insistă cu mâna pe sus. – Hai, Bulă, zi și tu. – Doamna învăţătoare, preoţii catolici n-au voie să se însoare, dar Dumnezeu le-a dat și lor câte o p... lă, pentru orice eventualit