Treceți la conținutul principal

Afla cum iti poti prelungi viata prin ceaiul de ghimbir – elixirul tineretii

Ceaiul de ghimbir este unul dintre cele mai consumate ceaiuri naturiste datorita efectelor pe termen lung pe care acesta le are. Ceaiul de ghimbir nu este doar foarte consumat, ci si foarte apreciat.

Gustul sau usor intepator sau iute, asa cum il descriu majoritatea consumatorilor, ofera o tenta de fresh si o senzatie revigoranta in corp. Ceaiul de ghimbir contine intr-o mare masura: potasiu, magneziu, cupru si vitamine esentiale pentru organismul uman. Radacina de ghimbir este compusa din aproximativ 500 de compusi benefici. De aceea medicii il descriu ca fiind un elixir al tineretii.

Ceaiul de ghimbir – beneficiile acestuia pentru sanatatea corpului

Acesta ajuta la oxigenarea creierului, astfel stresul resimtit de la serviciu se va diminua considerabil. Ceaiul de ghimbir stimuleaza tranzitul intestinal si functiile digestive. Consumul regulat ajuta la combaterea balonarii cronice si indigestia regulata. In perioada iernii, ceaiul de ghimbir este un excelent aliat pentru un sistem imunitar sanatos.
Combate raceala si gripa, crescandu-ne imunitatea. Tot ceaiul de ghimbir scade si riscul aparitiei unor infectii in corp. Este demonstrat stiintiific ca ceaiul de ghimbir trateaza problemele circulatorii si reduce excesiv durerea resimtita in corp, prin relaxarea muschiilor. Cele mai frecvente dureri oprite prin ceaiul de ghimbir sunt cele de cap, menstruale, musculare, dar si articulare.

POATE TE INTERESEAZĂ;


Atentie, ceaiul de ghimbir nu se combina cu alte medicamente. Fiind un remediu puternic si eficient, ne putem trata doar printr-o cura cu ceai de ghimbir, fara sa mai luam si pastilele prescrise de catre medic. Totusi, nu luati decizia aceasta fara sa primiti un raspuns din partea unui medic. 
Pentru a pierde cateva kilograme in plus, este recomandata o cura cu doua cani pe zi de ceai de ghimbir. Acesta suprima pe cale naturala apetitul si opreste poftele alimentare. Ceaiul de ghimbir contribuie cu succces in lupta cu kilogramele in plus.

Ceaiul de ghimbir – prepararea infuziei in mod corect







Afla cum iti poti prelungi viata prin ceaiul de ghimbir – elixirul tineretii


Pentru cele mai bune rezultate obtinute printr-o cura cu ceai de ghimbir, trebuie sa tinem cont de urmatoarele:
Avem nevoie de doua radacini de ghimbir proaspat, pe care le spalam, iar apoi le curatam cu ajutorul unei linguri de metal. Vezi in acest articol cum se curata corect ghimbirul. Ulterior taiem felii subtiri radacinile sau le dam prin razatoare. La foc mic punem un vas cu doi litri de apa, iar cand apa clocoteste adaugam tot ghimbirul nostru.

POATE TE INTERESEAZĂ;


Mai lasam sa fiarba apa cu ghimbiru circa 2-3 minutele, iar apoi stingem focul si lasam la infuzat pentru circa 20 de minute. Strecuram apoi ceaiul si il putem servi. Il putem pune in sticle si ulterior in frigider. Acesta tine maxim o saptamana. 

Spor si multa sanatate!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

When it comes to choosing which tourist attractions to visit, the options can seem endless.

When it comes to choosing which tourist attractions to visit, the options can seem endless. However, there are a few must-see spots around the world that should definitely be on your travel bucket list. First on the list is the Pyramids of Giza in Egypt. These ancient wonders are some of the most recognizable landmarks in the world and offer a glimpse into the rich history of the country. Visitors can explore the pyramids, including the Great Pyramid of Khufu , and take a camel ride around the Sphinx. Another popular destination is the Great Wall of China . This iconic structure stretches over 13,000 miles and offers breathtaking views of the Chinese countryside. Visitors can hike along the wall and learn about its history and significance. If you're looking for natural beauty, the Grand Canyon in the United States is a must-see. This massive canyon in Arizona offers a variety of hiking trails and scenic overlooks, making it a popular destination for outdoor enthusiasts. For a

Gagicile si pensionari

DOUA FETE IN PARC DISCUTA DESPRE CUM SA AGATE PENSIONARI Doua fete in parc pe o banca: – Draga cum faci tu ca ai bani si te îmbraci aşa frumos? – Draga, eu vin in parc si intru in vorba cu pensionari care nu mai pot decât sa mângâie si sa pupe si plec acasă cu bani. Tu de ce nu faci aşa? – Bravo sa ştii ca e o idee buna am sa o practic si eu. După câteva zile se întâlnesc din nou si fata noastră era supărată. – Ce ai fata? – Am făcut cum ai spus, m-a dus acasă si m-a f.. t de m-a rupt toată noaptea pe 10 lei. – Vai draga am uitat un amănunt. Întotdeauna uită-te la ciorapi si daca-i are kaki e pensionat de la armata si nu te baga ca ăştia ies la 45 de ani.

Pasii simpli prin care orhideea va inflori pe tot parcursul anului

Femeilor le plac orhideele, insa majoritatea considera ca este extrem de greu sa tii aceasta planta in casa pe timp nelimitat din motivele bine stiute in popor; ori se usuca repede, ori nu infloreste, ori ii cad florile si frunzele. Insa ce nu stim noi, este ca exista cativa pasi simpli pentru ca aceasta floare minunata sa nu moara niciodata. Haideti sa ii aflam impreuna. O sa vedeti cat de simplu este sa ingrijim aceasta planta. Cum puteți obține o orhidee înflorită? Pur și simplu țineți cont de acesti 5 pasi de îngrijire a plantei! Pasul 1. Vârsta contează În funcție de varietate, orhideele înfloresc între vârsta de 1,5-3 ani. Dacă florile nu apar, ar trebui să vă interesați ce vârstă are planta: posibil, e prea devreme ca ea să înflorească. Puteți determina vârsta după frunze. Planta, pregătită pentru înflorire, are 5-8 frunze, pe când cele tinere au mai puține. Dacă orhideea a dat flori mai devreme, ea poate muri: de cele mai dese ori, planta tânără nu se poate recupera